Prismatch hos mfabiler

Prismatch sikrer dig markedets laveste pris på service og reparationer. GANSKE ENKELT!
Prismatch hos mfabiler
Udover den bedste pris, er du samtidig sikret, at din bil bliver serviceret af special uddannede teknikere til netop dit bilmærke.

Som en del af Bilbyen Odense, tilbyder vi Prismatch på ALLE reparationer og serviceeftersyn hos alle vores 5 afdelinger på Fyn.

Vi garanterer prisen

Med Prismatch garanterer vi prisen. Prismatch betyder ganske enkelt, at skulle du finde et værksted, der kan give dig en lavere pris, så matcher vi til enhver tid straks dette*.

Udover den bedste pris er du samtidig sikret specialuddannede mekanikere. Ved at lade et af vores autoriserede værksteder servicere din bil, er du sikker på, at der udelukkende benyttes originale reservedele til din bil. Samtidig sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

Sådan opnår du prismatch

* Tilbuddet skal være skriftligt og være indhentet inden for samme postnummer som det autoriserede værksted har adresse. Tilbuddet skal indeholde samme serviceeftersyn og servicepunkter iht. bilens serviceskema, som ved udførelse på et autoriseret værksted inklusive alle reservedele og væsker/olier (samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/olier). Tilbuddet må højest være 14 dage gammelt. Der ydes ikke prisgaranti for allerede udførte serviceeftersyn. 

Kom ind i en af vores fem afdelinger og hør mere om dine fordele med prismatch