Kom til åbent hus 6. og 7. januar

Mogens Frederiksen Automobiler fejrer nytåret med at slå dørene op til åbent hus første weekend i januar, hvor vi holder Hybrid-weekend. Her får du muligheden for spare 20.000 kroner på udvalgte hybridmodeller og se nogle af vores spændende nyheder i 2018.
Vi fejrer det nye år med knivskarpe tilbud på udvalgte hybridmodeller! Du kan således spare helt op til 20.000 kroner, og derudover får du muligheden for at opleve nogle af Toyotas spændende bilnyheder.
 
Spar 20.000 kroner på hybrider
Til vores Hybrid-weekend kan du spare 20.000 kroner på udvalgte hybridudgaver. Blandt de hybrider, du kan spare 20.000 på, er Toyota Yaris H2 Premium, som nu fås til 170.990 og Toyota Auris i Prestige udgaven, som fås til 240.990 kroner.
 
Derudover vil der også være besparelser på et mindre udvalg af RAV4 Hybrid og C-HR Hybrid. Bemærk, at tilbuddene gælder et begrænset antal biler. Udover vores 20.000 kroners rabat på udvalgte hybrider giver vi også 20% rabat på ekstraudstyr på en ny Toyota.
 
Toyota C-HR med ekstra lækkerier
Til Hybrid-weekenden vil du også kunne opleve den flotte Toyota C-HR C-LUB. Den kombinerer flotte designelementer med et fornuftigt udstyrsniveau. Den er bl. a. udstyret med 18-tommer specialfælge og bitone lakering. Udover det har den blandt andet Toyota Safety Sense og klimaanlæg som standard.
 
Udover det kan du nu også spare hele 20.000 kroner på en Premium pakke, der nu kan tilkøbes til kun 25.000 kroner. Her får du bl. a. fuld LED, smart Entry & Start, parkeringsassistent, automatisk fjernlys, Blind Spot Monitor og meget mere. 
 
Toyota Aygo med læderkabine
I den billigere ende, hvis du eksempelvis er på udkig efter en billig, men veludstyret lille bil, kan du til Hybrid-weekenden også opleve Toyota Aygo X-ellence. 
 
En topudstyret Aygo der har lædersæder med sædevarme, tonede ruder, tågeforlygter, touch-screen og meget andet udstyr. Alt sammen til kun 114.995 kroner. 
 
Vi glæder og til at se jer til Hybrid-weekenden 6. og 7. januar og skyde det nye år i gang med nogle yderst konkurrencedygtige tilbud!