mfabiler.dk i Faaborg

Velkommen til vores afdeling i Faaborg, som ligger centralt placeret i forhold til by- og erhvervsmiljø. I vores salgsafdeling finder du altid et stort udvalg af nye og brugte biler og i værkstedet har vi udelukkende topuddannede teknikere som står klar til at servicere din bil.

mfabiler.dk Faaborg, bil forhandler af Toyota samt brugte biler

Ny Toyota

I vores afdeling i Faaborg finder du altid nye flotte Toyota'er i udstillingen. Uanset om du køber en ny bil eller en brugt bil hos os, får du altid den samme gode service. Vores mission er nemlig at holde alle kunder godt kørende og herigennem løse ethvert bil-behov til fuld tilfredshed. For os er det vigtigt at skabe den bedste biloplevelse for alle vores kunder og ambitionen er ganske enkelt: Fuldstændig tilfredshed!

Stort udvalg af brugte biler

Vi har altid et stort udvalg af brugte biler - Toyota  - men også andre lækre bilmærker som BMW, Opel, Ford, Volkswagen mm.

Skal din bil til reparation?

Alle bilmærker er velkomne på vores Autoværksted - også selvom det ikke er Toyota. Vi er Autoriseret Toyotaværksted. Om det er et stort serviceeftersyn, kvick plus service, olieskift, bremser, nye dæk eller udskiftning af mekaniske dele, så klarer vores super team af mekanikere autoreparationen.

Reservedele og biltilbehør

Vi har et stort udvalg af Toyota reservedele og originalt udstyr. Autotilbehør - alt lige fra viskerblade, vinterdæk, sommerdæk, måtter, tagbøjler, cykelholdere mm. - hvis vi ikke har det på lager, kan vi hurtigt skaffe det du står og mangler til din bil.

Mens du venter...

Mens vi servicerer din bil, byder vi altid på frisk kaffe og dagens avis. Du kan også bruge ventetiden på at læne dig tilbage i en af vores behagelige lænestole og se fjernsyn eller gå rundt og se vores flotte udstillede biler.

Det er os du møder i Faaborg

Kaj Josefsen, bilsalg mfabiler Faaborg autoriseret Toyota bil forhandler
Salg
63 20 62 17 / 28 11 95 87
Tony Wahl bilsalg Toyota mfabiler Faaborg
Salg
63 20 62 18 / 22 40 16 41
Kamilla Thrane Bonnez, lagerekspedient mfabiler faaborg
Reservedele
63 20 62 15
Dannie Langhoff værkstedschef mfabiler faaborg, autoriseret toyota værksted
Værksted / Skadeværksted
63 20 62 14